Gördülékeny Microsoft Azure bevezetés és integráció

Napjainkban az új informatikai technológiák alkalmazása elengedhetetlen a modern vállalatok működéséhez. Cégünk testreszabott, előfizetéses, felhasználóbarát felhő szolgáltatásokat kínál, melyek alkalmasak irodai-, illetve szerverfunkciók kiváltására. A felhőalapú modellek használatára épülő munkakörnyezet kialakítása támogatja a gördülékeny irodai munkavégzést ügyfeleink számára.

MICROSOFT AZURE INFRASTRUKTÚRA

a modern cégek felhője

Nyílt és rugalmas felhőszolgáltatási infrastruktúra használatával ügyfeleink egy korszerű irodában, napjaink legmodernebb IT-eszközeivel felszerelve végezhetik munkájukat. A cégünk által nyújtott új felhőszolgáltatás olyan kiegyensúlyozott, minőségi kiszolgáló rendszer, amely teljesen eltávolodik a hagyományos, sok erőforrást igénylő, drágább irodai hálózatoktól, így használója nyugodtan koncentrálhat az innovációra, növekedésre. Az Microsoft Azure informatikai szolgáltatások használatával megbízható az adatmentés a beruházók megtérülései maximálisak.

Virtuális környezet nagy teljesítményt igénylő rendszereknek

Könnyedén létrehozható nagyvállalati virtuális környezet a nagy teljesítményt igénylő rendszerek kiszolgálására. A percalapon történő költségtakarékos üzemeltetésű rendszer egyszerűen és gyorsan alkalmazható.

Biztonságos felhő archívum

A megbízható adatmentés felhő alapú platformja, amely megoldást jelent a kiszolgálók, valamint munkaállomások adatainak egyszerű és megbízható telephelyen kívüli biztonsági mentésére.

Széles körű funkcionalitást kínáló platform a hitelesítéshez és hozzáférés-felügyelethez

A Microsoft Azure Active Directory segítségével hatékonyan ötvözhetők az alkalmazások egy világszínvonalú identitáskezelő szoftverrel, amelyet világszerte több millió szervezetnél használnak.

Hibrid adatközpont, a biztonságos környezet

A földi telephely és a felhő összekapcsolása. Lehetőség összetett és szabályozott magánhálózatok kialakítására a felhőben, valamint igény szerint a felhőben kialakított infrastruktúra csatlakoztatása a helyben üzemelő adatközpontokhoz.

Felhő alapú videoszolgáltatás

A felhő adta lehetőségeket kiaknázó alkalmazás kifejezetten video-és hangtartalom kódolására, tárolására és online továbbítására alkalmas ipari méretekben. Széles körű, minden igény szerint szabályozható kiszolgálórendszere stúdióminőségű médiaanyagok elhelyezését, közvetítését biztosítja.

Többplatformos megoldás szoftverek fejlesztésére

Szolgáltatások tetszőleges nyelven programozó fejlesztőcsapatoknak kódmegosztáshoz, projektkövetéshez és szoftverkészítéshez, egyetlen csomagban – Az ideális kiegészítés integrált fejlesztői környezetéhez.

A modern nagyvállalati munkafolyamatok kezeléséhez

Nagyvállalati megoldás a teljes körű szolgáltatásokhoz. A Microsoft EMS segítségével ügyfeleink egy csomagban rendelhetik meg azokat a fontos alkalmazásokat, amelyek a modern nagyvállalati munkafolyamatok kezeléséhez mindenképpen szükségesek lehetnek.

Vállalati eszközök, alkalmazások elérése bárhonnan

Microsoft Intune felhőből biztosított mobileszköz-kezelési, mobilalkalmazás-felügyeleti és pc –kezelési szolgáltatás, amivel bárhonnan és bármely eszközről elérhetők a vállalati alkalmazások, adatok, anélkül, hogy a vállalati információbiztonság veszélybe kerülne.

Titkosítás, identitás és engedélyezési rendszer

A napjaink informatikai környezetében kihívás megvédeni a modern rendszereket alkalmazó cégeket. Az Azure Rigths Management a vállalati alkalmazások és szolgáltatások hatékony védelméhez nyújt adatvédelmi megoldást.

Szigorú hitelesítéssel biztonságosabb hozzáférés az adatokhoz

Extra hitelesítési szint, amelynek köszönhetően mobilalkalmazás, telefonhívás és SMS segítségével nagyobb biztonságban tudhatja adatait és alkalmazásait, miközben adott a lehetőség a visszaélések valós idejű monitorozására.