A Windows 10-es és Windows 11-es asztalt és az alkalmazásokat szinte bárhonnan elérheti. 

Saját eszközeit használhatja (BYOD), és az asztalt és az alkalmazásokat elérheti az interneten keresztül egy Azure Virtual Desktop-ügyfél használatával például Windows, Mac, iOS, Android vagy HTML5 révén. A megfelelő Azure-beli virtuális gép kiválasztásával optimalizálhatja a teljesítményt, és az Azure-beli Windows 10-es és Windows 11-es több munkamenetes lehetőségek révén egyszerre több felhasználói munkamenetet futtathat, és így költséget takaríthat meg.

Az asztalt és az alkalmazásokat szinte bárhonnan elérheti

Az Azure Virtual Desktop (korábban Windows Virtual Desktop) percek alatt beállítható a biztonságos távoli munkavégzéshez. A végfelhasználóknak a Windows 11 rendszer már ismerős használatát és kompatibilitását nyújthatja az új, skálázható, több munkamenetes funkcióval, és költségeket is megtakaríthat azzal, ha a meglévő jogosult Windows-licenceket használhatja. Az Azure Portalon az egyéb Azure-szolgáltatásokkal együtt kezelheti a teljes Azure Virtual Desktop-példányt.

Beépített intelligens biztonság

Az alkalmazásait és adatait biztonságban tarthatja és gondoskodhat a megfelelőségükről a biztonsági képességekkel, amelyek proaktív módon azonosítják a fenyegetéseket, és javító műveleteket is elvégeznek.

Alkalmazások elérhetővé tétele szinte bárhol

Az alkalmazottaknak a legjobb virtuális élményt nyújthatja az egyetlen olyan megoldással, amely a Windows 11-re és a Microsoft 365-re van optimalizálva.

Üzembe helyezés és méretezés percek alatt

Egyszerűsítheti az infrastruktúra üzembe helyezését és felügyeletét, és az üzleti igényeknek megfelelően gyorsan skálázhat.