Élvezze Ön is a digitális transzformáció gyümölcseit, immár kicsiben is elkezdheti. 

múltban ragadt üzleti folyamatok komoly versenyhátrányt jelenthetnek szervezete számára. A KingSol és az Office 365 platform segítségével azonban könnyen megkezdheti a digitális transzformációt, a legproblémásabb (például papíralapú) folyamatokkal indítva. A megtérülést így azonnal élvezheti, fennakadások nélkül. Ennek részleteit mutatjuk be a KingSol digitalizációs megoldások esettanulmány keretei között.

Napi jelentések digitalizálása, folyamat gyorsítása

Egy országosan ismert cukrászdalánc, több telephellyel rendelkezik. A napi forgalmakat Excel táblázatokban vezetik, majd ezeket beküldik a központba összesítésre. Az adatok sokára érnek oda. Az összesítés kézzel történik, sok hibalehetőséggel, megnehezítve az időnként elkerülhetetlen korrektúrákat. A Forms és a Power Automate (korábbi nevén Microsoft Flow) segítségével az adatok áttöltése, feldolgozása, számítások elvégzése automatizálható. Lehetőség nyílik korrekciós adatok utólagos beküldésére is. Tehát eddigi egyszerű Excelek helyett egy automatizált, gyors és pontos rendszerben látszanak az adatok.

Kezdheti kicsiben is

Tetszőleges üzleti folyamattal kezdheti a digitalizációt, az eredményekre pedig fokozatosan, saját tempójában építkezhet tovább.

Az ügyfél diktálja a tempót

Válassza meg digitális transzformációjának kényelmes sebességét és mi alkalmazkodunk hozzá. Csak Ön tudja, hogy milyen digitális átállást bír el a szervezete.

Gyors implementáció

Az Office 365 mély eszköztárából merítve kész elemekkel dolgozunk, így gyorsan, akár hetek alatt átadásra készek a digitalizációs megoldások. 

Napi fuvar kiosztások mobiltelefonról való használata

Egy homok és kavics forgalmazásával foglalkozó kisvállalkozás a napi fuvarkiosztásokat egyetlen „klasszikus” Excel file-ban vezeti. Az adatok irodán kívül nem elérhetőek. Az Excel-t többen egyszerre nem tudják használni és a felhasználók írási és olvasási jogosultságai nincsenek szabályozva. Egy ilyen szituációban jelent megoldást a Sharepoint és a PowerApps.  A Sharepoint lista használata a felhőből mindenki számára képes valós idejű elérhetőséget biztosítani. Az ehhez készített mobilalkalmazás szerkesztési és olvasási felülettel rendelkezik, részletes jogosultság kezelést és egyéni nézeteket tesz lehetővé. Tehát az eddigi Excel helyett egy modern, hatékony felületen lehet a napi fuvarkiosztásokat hatékonyan menedzselni.

Ismerős felületek 

Az Office platform évtizedek óta a hazai üzleti élet állandó szereplője.
Olyan felületekkel dolgozunk, amelyeket az Ön munkatársai is jól ismernek már.
 
Microsoft Office 365 Portal

Jövőbiztos megoldás 

A Microsoft gyorsan fejlődő platformjára építünk, így mindig biztos lehet benne, hogy mi is, a platform is készen állunk a következő lépésre. 

Biztonság 

Üzleti folyamatai és adatai biztonságára a Kingsol és a Microsoft elismert mérnökei vigyáznak. A kibertámadások ellen többrégetű védelem dolgozik, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá.