Mirosoft NAV on Azure

Mi értünk a felhőhöz, hogy Önnek és partnerének ne kelljen

Mindegy ki az Ön Navision-fejlesztője és ért-e a felhőhöz, mi a meglévő rendszerét költöztetjük a felhőbe. A szolgáltatás tartalmazza a migrációt, így Ön ott folytathatja a munkát, ahol abbahagyta. A rendszer üzemeltetéséért, karbantartásáért, kapacitásáért pedig innen mi felelünk. Ennek részleteit mutatjuk be a Dynamics NAV on Azure esettanulmány keretei között.

Használat-alapú számlázás

Élvezze a felhős infrastruktúra méretgazdaságosságát és fizessen a felhasznált kapacitás után. Ha hétvégén vagy éjszaka nincs szükség a rendszerre, akár le is kapcsolhatja.

Gigaberuházás nélkül

A hagyományos üzleti informatika beruházásigénye hajmeresztő. A Microsoft Azure használatával ez elkerülhető, nagyon előnyös konstrukcióban bérelhető a kapacitás a világ legnagyobb adatközpontjaiban, kezdeti tőkeigény nélkül.

Ez is Dynamics NAV

A szoftver ugyanaz: pontosan ugyanúgy testre szabható, ahogy a klasszikus Navision,
ugyanúgy működik és ugyanúgy is néz ki. Oktatásra, betanulásra, átállásra az Ön oldalán nincs szükség.

Cégével együtt növekszik

A Dynamics NAV on Azure kezeli a munkaerő fluktuációját – akár gyors növekedésről, akár zsugorodásról van szó. Nem kell tudnia, hogy hányan dolgoznak majd cégénél egy, három vagy öt év múlva, a rendszert úgy bővítjük, ahogy épp az igények alakulnak.

Kezeli a szezonális terhelést

Rendszeresen változik a Navision-felhasználók száma és kemény az év végi hajrá? Nem gond, a felhős megoldás ezt könnyedén kezeli, így még a legnagyobb terhelést jelentő időszakokban is elegendő kapacitás áll rendelkezésre.

Biztonság

Alkalmazása és adatai biztonságára a KingSol és a Microsoft elismert mérnökei vigyáznak.  A kibertámadások ellen többrétegű védelem dolgozik, így az üzleti adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Ráadásul az alkalmazásról és az adatokról rendszeres biztonsági másolat is készül.