Találja meg az iparágához illeszkedő IT megoldásokat

A KingSol által kifejlesztett szolgáltatáscsomagok alaprendszere, széles körű funkcionalitásaival önmagában képes megfelelni a legtöbb vállalat pénzügy-számviteli, kereskedelmi, készletgazdálkodási elvárásainak. Az iparági IT megoldások keretei között optimális informatikai rendszereket építünk ki és üzemeltetünk, speciális iparági elvárásoknak megfelelően.

Microsoft licensz lehetőségek

Mikro-, kis- és középvállalatok költséghatékony informatikai rendszere
Olyan variálható, informatikai megoldásokat és alkalmazáscsomagokat kínálunk, melyek növelik üzletének hatékonyságát, segítségével kezelheti kommunikációját, garantálhatja adatai biztonságát és üzleti elemzést végezhet.

Mezőgazdasági és ipari megoldások

Adatok és folyamatok egyetlen átlátható rendszerben
Az ipari- és mezőgazdasági vállalatok informatikai kihívásaira olyan iparági IT megoldások kerültek létrehozásra, amik egyetlen rendszerbe rögzíti a gazdálkodással kapcsolatos termelési, humán és gazdasági adatokat.

Ügyvédi irodáknak

Kiemelt adatvédelem és biztonság
Az ügyvédi irodák méretétől függetlenül olyan informatikai környezetet alakítunk ki, amelyben a törvényben is meghatározott követelményhármas biztosítható: az bizalmassága, sértetlensége és hozzáférhetősége.