MICROSOFT POWER PLATFORM

SEGÍTÜNK KIHASZNÁLNI AZ OFFICE 365 ÖSSZES FUNKCIÓJÁT!

Az Office 365 részeként a Microsoft Power Platform (PowerApps, a Power BI és a Power Automate) további licencek vásárlása nélkül is számos lehetőséget kínál az üzleti folyamatok optimalizálásra. Folyamatautomatizálással, alkalmazásfejlesztéssel és adatvizualizációval, valamint ezek oktatásával segítünk birtokba venni a Microsoft Power Platform képességeit. Felgyorsítjuk és megkönnyítjük az olyan mindennapos munkafolyamatok elvégzését, mint az iktatás, jóváhagyás, könyvelés, vagy a szabadság kezelés.

PowerApps – Hatékonyabb csapatmunka vállalati alkalmazásokkal

A PowerApps használatával könnyedén létrehozzuk a szükséges üzleti alkalmazásokat, a már meglévőket pedig egyszerűen kibővítjük vagy testre szabjuk. A vállalati alkalmazások felpörgetik a csapatmunkát, lerövidítik a különböző munkafolyamatokat, hatékonyabb üzletmenetet eredményeznek.

 

Példa: Egy homok és kavics forgalmazásával foglalkozó kisvállalkozás a napi fuvarkiosztásokat egyetlen „klasszikus” Excel file-ban vezeti. Az adatok irodán kívül nem elérhetőek. Az Excel-t többen egyszerre nem tudják használni és a felhasználók írási és olvasási jogosultságai nincsenek szabályozva. Egy ilyen szituációban jelent megoldást a Sharepoint és a PowerApps. A Sharepoint lista használata a felhőből mindenki számára képes valós idejű elérhetőséget biztosítani. Az ehhez készített mobilalkalmazás szerkesztési és olvasási felülettel rendelkezik, részletes jogosultság kezelést és egyéni nézeteket tesz lehetővé. Tehát az eddigi Excel helyett egy modern hatékony felületen lehet a napi fuvarkiosztásokat hatékonyan menedzselni.

Power Automate – Automatizált munkafolyamatok az eredményesebb munkáért

Power Automate -tel (korábbi nevén Microsoft Flow) összekapcsolhatók a leggyakrabban használt alkalmazások és szolgáltatások, automatizálhatok a munkafolyamatok. Segítségével az üzleti folyamatok könnyen egyszerűsíthetők, gyorsíthatók, minimálisra csökkentve a hibalehetőségek kockázatát.

 

Példa: Egy országosan ismert cukrászdalánc, több telephellyel rendelkezik. A napi forgalmakat Excel táblázatokban vezetik, majd ezeket beküldik a központba összesítésre. Az adatok sokára érnek oda. Az összesítés kézzel történik, sok hibalehetőséggel, megnehezítve az időnként elkerülhetetlen korrektúrákat. A Forms és a Power Automate segítségével az adatok áttöltése, feldolgozása, számítások elvégzése automatizálható. Lehetőség nyílik korrekciós adatok utólagos beküldésére is. Tehát eddigi egyszerű Excelek helyett egy automatizált, gyors és pontos rendszerben látszanak az adatok.

Power BI - Adatmegjelenítés és appok együttes használata a hatékonyabb munkáért

A Power BI önkiszolgáló jelentéskészítő és adatvizualizációs komponens segítségével gyorsan építhetők olyan riportok és dashboardok, amelyekre ránézve könnyű megalapozott üzleti döntéseket hozni. Az ebben elkészített kimutatások, grafikonok könnyedén megoszthatók a kiválasztott munkatársakkal, akik bármilyen eszközön (pl. PC, okostelefon, tablet) hozzáférnek a számukra releváns üzleti információkhoz.

Dynamics 365 for Sales

Az árbevétel növelésért

Dynamics 365 for Sales használatával lehetségessé tesszük a bevételi potenciál alapján történő lead priorizálást és az ügyfélinterakciókon alapuló keresztérékesítési lehetőségek kiaknázását. Felgyorsítjuk a kiküldött árajánlatok árbevétellé alakítását és az értékesítés folyamatával kapcsolatos teendők elvégzésben nyújtunk hathatós segítséget.