GÖRDÜLÉKENY OFFICE 365 BEVEZETÉS

Napjainkban az új informatikai technológiák alkalmazása elengedhetetlen a modern vállalatok működéséhez. Cégünk testreszabott, előfizetéses, felhasználóbarát felhő szolgáltatásokat kínál, melyek alkalmasak irodai-, illetve szerverfunkciók kiváltására. A felhőalapú modellek használatára épülő munkakörnyezet kialakítása támogatja a gördülékeny irodai munkavégzést ügyfeleink számára.

Az 1 TB felhőtárhely egy helyen nyújt folyamatos elérést a dokumentumokhoz, bárhol és bármikor legyen szükség rájuk.

OFFICE 365 ALKALMAZÁSOK

egy jól működő üzlet építőkövei

Microsoft Office 365 Portal

Az Office 365 vállalati csomag tartalmazza a Word, Excel, PowerPoint, Exchange Online, Share Point Online, One Drive for Business, Skype for Business programokat. Ezek használata hatékonnyá teszi a munkát a kollégákkal, az alvállalkozókkal, ügyfelekkel. Az egyszerűen kezelhető felületek segítségével a munkavégzés gyorsabban oldható meg. Az Office 365 szinkronizálódik a különböző eszközök között, így az adatok könnyen hozzáférhetők asztali gépen, laptopon, telefonon és táblagépen is. A program telepíthető PC-n, Macen, iPad, iPhone készüléken, Android rendszerű telefonon.

Office365 árak

ÉLETRE KELTETT ÖTLETEK
Az ismerős Office-alkalmazások (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) legújabb verziói offline és online változatban, folyamatosan bővülő funkcióival elősegítik a vállalat hatékonyságát.

MICROSOFT KISZOLGÁLÓN ÜZEMELTETETT LEVELEZÉS ELŐNYEI
A világ egyik legnagyobb vállalati szintű e-mail szolgáltatása, naptár és névjegyalbum kezeléssel, mely platformfüggetlen, így bárhol és bármikor, bármilyen eszközről elérheti leveleit, mindig hatékonyan dolgozhat.

1 TB TÁRHELY A CÉGES ANYAGOK ELHELYEZÉSÉRE
A kor kihívásainak megfelelő, a szervezeti csoportmunkát támogató webalapú tárhely, ahol az információ rögzíthető, rendszerezetten tárolható, megosztható, bármikor visszakereshető és bárhonnét elérhető.

EGY HELY, AHOL MINDEN FONTOS FÁJL ELÉRHETŐ
Nagy kapacitású, könnyen kezelhető személyes tár, amelyben dokumentumokat tárolhat, rendezhet és oszthat meg együttműködő partnereivel, valamint szinkronizálhat eszközeivel.

AHOL A MEETINGEK NEM KORLÁTOZÓDNAK A TÁRGYALÓ NÉGY FALA KÖZÉ
Az Office-alkalmazásokkal teljes körűen integrált professzionális kommunikációs szoftver, ami segítségével szöveges üzenetváltás lehetséges, hang- és videóhívások, valamint online értekezletek bonyolíthatóak le.