Férjen hozzá nélkülözhetetlen üzleti alkalmazásaihoz bárhonnan, bármilyen eszközről. 

  • A modern felhős megoldások korában fájdalmas a klasszikus, legacy alkalmazások “földhözragadtsága”: csak azon a számítógépen futnak, ahová feltelepítettük, néha lassúak, frissítés után pedig sokszor hosszas hibaelhárításra kell felkészülni.
  • A KingSol RemoteApp segítségével bármely klasszikus üzleti alkalmazás felhőbe költöztethető, így bármilyen eszközről kényelmesen elérhető, további erőforrások és egyetlen kódsor írása nélkül.

Minden eszközről elérhető

A RemoteApp minden eszközt támogat, amelyen modern böngésző fut – legyen az windowsos PC vagy táblagép, androidos vagy iOS-es okostelefon vagy épp linuxos fejlesztői munkaállomás.

Klasszikus Windows alkalmazások

Megteremtjük a régebbi alkalmazások futtatásához szükséges környezetet is – ahogy a fejlesztő annak idején megálmodta. Így Önnek nem kell tartania attól, hogy egy frissítés miatt valami elromlik és a tesztelés fejfájásával sem kell többé számolnia.

Széles körű kompatibilitás

A RemoteApp szinte tetszőleges üzleti alkalmazás futtatására bevethető, az egyedi ERP és CRM alkalmazásoktól a NAV-os ÁNYK-ig. Professzionális alkalmazásait pedig ideális teljesítménnyel futtathatja.

Hozzáférés bárhonnan

Ahol internet van, ott RemoteApp is van. Érje el alkalmazásait bárhonnan, az irodából, otthonról vagy épp útközben.

Felhasználóbarát működés

Az alkalmazás indítása pont olyan könnyű, mint bármely appé az okostelefonon. Csak bökjön az ikonra és már el is érhető az ismerős felület, a megszokott adatokkal együtt.

Bízza ránk a piszkos munkát

A szolgáltatás tartalmazza a migrációt, így Ön ott folytathatja a munkát, ahol a RemoteApp bevezetése előtt abbahagyta. Az alkalmazás üzemeltetéséért és karbantartásáért pedig innen mi felelünk, így Ön és csapata fókuszálhat az igazán fontos feladatokra.

Biztonság

Az alkalmazás és adatai biztonságára a KingSol és a Microsoft elismert mérnökei vigyáznak. A kibertámadások ellen többrétegű védelem dolgozik, így az üzleti adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Ráadásul az alkalmazásról és az adatokról rendszeres biztonsági másolat is készül.