Bemutatkozás


Modern üzleti vállalkozások informatikai rendszereit építjük fel az optimális eszközökből, alkalmazásokból és szolgáltatásokból. Jelen vagyunk az informatikai rendszerfejlesztés, rendszerintegráció, üzemeltetés, karbantartás, tanácsadás, eszközbeszerzés, oktatás területén.

Legfőbb feladatunk, hogy partnerek igényeit maximálisan felmérjük, céljaiknak leginkább megfelelő információs rendszereket tervezzünk, fejlesszünk, üzemeltessünk. Törekszünk a hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására, hogy szolgáltatásaik minőségét közösen fejleszthessük, innovatív, egyedi infokommunikációs technológiák alkalmazásával.


Miért válassza a KingSolt?

  • A KingSol minőségi informatikai kiszolgáló rendszereinek használatával, időt és energiát spórolhat, növelheti vállalkozása produktivitását.
  • Informatikai rendszerfejlesztéstől az üzemeltetésen és a karbantartáson át a legújabb alkalmazások integrálásáig, teljeskörű informatika szolgáltatásokat kínálunk.
  • Alapos szakmai tudással rendelkezünk, referenciáinkat széles ipari spektrumból szereztük, megbízható informatikai rendszereket fejlesztünk és menedzselünk.
  • Biztosítjuk a teljeskörű adatvédelmet, egyéni igényekhez igazodva, magas fokú biztonságos informatikai rendszereket üzemeltetünk.

Rólunk

Referenciák

Szakképzett és felelősségteljes csapat

 

A magasfokú képzettségen túl, kiemelten fontosnak tartjuk a gyors és világos kommunikációt, amelynek segítségével könnyebben elérhetők a kitűzött célok. Az optimális IT rendszer, minden vállalat sikeresebb üzletmenetét szolgálja. Ennek költséghatékony és műszakilag, valamint technológiailag kiváló rendszernek a kiépítését, üzemeltetését és karbantartását végezzük el.

KIRÁLY ISTVÁN (MVP)

Ügyvezető

Speciális szaktudás, a szerteágazó informatikai ismeretek és a legmodernebb infotechnológiai vívmányok, amik sikerre visznek.

MÉSZÁROS ETELE

Üzletfejlesztési menedzser

Egy új generációs rendszergazda már nem csak magas fokú képzettséggel bír, de gyors és világos kommunikációt folytat.

JUHÁSZ ENDRE

Rendszergazda

Minden vállalatnak legyen optimális IT rendszere, amelynek használatával előnyre tehet szert egy cég.

BARANYAI ZOLTÁN

Rendszergazda

TAKÁCS ATTILA

Régióvezető (Dél-Dunántúl)

KingSol Kft.

 

Ügyvezető:  Király István (MVP, MCT, MCTS, MCITP: SA, EA)
Cím: 1139 Budapest, Forgách utca 19.
Telefonszám: +36-1-610-9202
E-mail: info@kingsol.hu
Web: www.kingsol.hu
   
Cégjegyzékszám: 01-09-948538
Adószám: 23004122-2-41
EU adószám: HU23004122
Bankszámlaszám: 12010721-01516861-00100005

Hatékony, költségoptimalizált és egyedi IT megoldásokat keres?

Vállalati rendszerekbe rugalmasan integrálható IT csomagjaink, optimális infrastruktúrát teremtenek bármilyen méretű vállalatnak.

Kapcsolat

Kingsol logo

1139 Budapest, Forgách utca 19.

+36-1-610-9202

info@kingsol.hu

@Facebook

@LinkedIn

 

Üzenetküldés

Név*

Kérjük, töltse ki!

E-mail*

Kérjük, töltse ki!

Telefon

Invalid Input

Üzenet*

Kérjük, töltse ki!

Nem vagyok robot!

Hiba, Ön robot?