Bemutatkozás

Modern üzleti vállalkozások informatikai rendszereit építjük fel az optimális eszközökből, alkalmazásokból és szolgáltatásokból. Jelen vagyunk az informatikai rendszerfejlesztés, rendszerintegráció, üzemeltetés, karbantartás, tanácsadás, eszközbeszerzés, oktatás területén.

Legfőbb feladatunk, hogy partnerek igényeit maximálisan felmérjük, céljaiknak leginkább megfelelő információs rendszereket tervezzünk, fejlesszünk, üzemeltessünk. Törekszünk a hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására, hogy szolgáltatásaik minőségét közösen fejleszthessük, innovatív, egyedi infokommunikációs technológiák alkalmazásával.

Király István KingSol Zrt.

KIRÁLY ISTVÁN
Vezérigazgató

Speciális szaktudás, a szerteágazó informatikai ismeretek és a legmodernebb infotechnológiai vívmányok, amik sikerre visznek.

Miért válassza a KingSol-t?
Mit érdemes tudni rólunk?

A KingSol minőségi informatikai kiszolgáló rendszereinek használatával, időt és energiát spórolhat, növelheti vállalkozása produktivitását.

Informatikai rendszerfejlesztéstől az üzemeltetésen és a karbantartáson át a legújabb alkalmazások integrálásáig, teljeskörű informatika szolgáltatásokat kínálunk.

Alapos szakmai tudással rendelkezünk, referenciáinkat széles ipari spektrumból szereztük, megbízható informatikai rendszereket fejlesztünk és menedzselünk.

Biztosítjuk a teljeskörű adatvédelmet, egyéni igényekhez igazodva, magas fokú biztonságos informatikai rendszereket üzemeltetünk.

Szakképzett és felelősségteljes csapat

Lényeges tudni rólunk, hogy a magasfokú képzettségen túl, kiemelten fontosnak tartjuk a gyors és világos kommunikációt, amelynek segítségével könnyebben elérhetők a kitűzött célok. Az optimális IT rendszer, minden vállalat sikeresebb üzletmenetét szolgálja. Ennek költséghatékony és műszakilag, valamint technológiailag kiváló rendszernek a kiépítését, üzemeltetését és karbantartását végezzük el.

IT MINŐSÍTÉSEINK

Napjainkban az új informatikai technológiák alkalmazása elengedhetetlen a modern vállalatok működéséhez. Cégünk testreszabott, előfizetéses, felhasználóbarát felhő szolgáltatásokat kínál, melyek alkalmasak irodai-, illetve szerverfunkciók kiváltására. A felhőalapú modellek használatára épülő munkakörnyezet kialakítása támogatja a gördülékeny irodai munkavégzést ügyfeleink számára.

Microsoft Partner Logo

MIÉRT ÉRDEMES A KINGSOLTÓL VÁSÁROLNI?

• megbízható, nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező szolgáltató, első osztályú bevezetést, migrációt és oktatás nyújt
• együttműködik veled, megtalálja céged számára a legoptimálisabb licencelési megoldást
• a gyártó által kiválasztott és auditált cégek szűk köréhez tartozik, Microsoft Direct Partner
• legmagasabb színtű közvetlen kapcsolatban van a gyártóval, Microsoft Gold Partner
• Microsoft által elvárt számlázási, ügyféltámogatási, fizetési rendszerrel rendelkezik
• opcionálisan 24/7 prémium supportot biztosít magyar és angol nyelven is
• mindösszesen egyetlen szolgáltatás számlát állít ki